Skip to content

Veckobrev 51- Phuket

Veckobrev v.51  – Phuket

Sista skolveckan för terminen startade med en känsla av tomhet och saknad efter att två av våra longstay-elever åkt tillbaka till Sverige. Men vi har hållit oss sysselsatta inte bara för att skingra tankarna utan också för att det är mycket som ska avslutas, städas, plockas ihop och förberedas inför nästa terminsstart! Julstämningen börjar infinna sig och alla längtar efter jullov.

Åk 1-9

Vi är så stolta över våra fina elever som alla bidrar till att skapa god stämning, jobba på och ta ansvar för sitt arbete och vara uthålliga och avsluta allt som är påbörjat. Eleverna har gjort ett fantastiskt Storylinearbete som de presenterade på vår terminsavslutning. Föräldrarna fick se sina barns välgjorda tygdockor, planscher och hus som de lagt ner mycket tid och jobb på i arbetet om religionerna.

En något svalare vecka men ändå svettig idrottslektion. Eleverna körde Just dance som uppvärmning och fick sedan uthållighetsträning i form av ”stolen”, ”plankan”, ”kråkan” och en riktig ”magmördare”. Vi tog tid och barnen kunde stoltsera med att slå sitt personbästa flera gånger!

Veckans thaitema bjöd på en spännande upplevelse för två av våra elever, det blev ett besök på Muay thai (thaiboxning).

Sista skoldagen var det dags att tacka av två elever till och vi saknar dem massor och hälsar dem också välkomna tillbaka igen.

Nästa vecka…

Vi ses är det nytt år och ny grupp. Vi vill hälsa varmt välkomna till en ny termin och träffas onsdagen den 9 januari kl.8.30-10.00 för upprop och att lära känna varandra. Från kl.10.00 och framåt har vi inskrivningssamtal denna dag.

God jul och Gott nytt år,

Önskar personalen på Sanuk