Skip to content

Veckobrev 50 -Phuket

Veckobrev 50  – Phuket

Denna veckan har varit ovanlig på flera vis, då vi tränat intensivt inför Lucia,varit på Swedish Bakery och bakat pepparkakor, saffranskaka och mjuk pepparkaka. Det ”vanliga” skolarbetet hann vi inte med så mycket av men veckan har varit mycket lärorik, givande och rolig på många sätt!

Åk 1-9

Eleverna har nu börjat ställa i ordning och förbereda för sin presentation av Storylinearbetet med religionerna som vi ägnat de sista veckorna åt. De har gjort ett riktigt gott jobb!

Veckans ena idrottspass utgick p g a Luciaträning men det andra passet tillbringade vi på stranden med att göra olika strandlekar. Våra påhittiga elever fick i uppgift att i grupper om två- tre stycken göra banor i sanden. De skulle se till att alla gruppernas banor satt ihop innan de sen skulle springa banorna på tid. Det blev många härliga skratt och samarbetet i alla grupperna  fungerade jättebra! Vi avslutade idrotten som vi alltid gör på stranden, med att var och en plockar minst tio skräp var. Detta brukar de få skapa något av, innan vi till slut tar med det och slänger i soptunnan.

Torsdagen blev en riktigt lååång dag eftersom vi skulle lussa på Swedish Bakery och Mamma Mia på kvällen. Men som det ofta är när man övat mycket på något, så är det roligt att få visa upp vad man lärt sig och det gjorde våra elever verkligen med bravur! Lussefirandet var mycket lyckat och vi bjöds alla på fika och mat som tack för vårt uppträdande! Vi somnade nog alla gott efter denna intensiva och jättefina dag! Som kompensation får eleverna ledigt på fredagen.

Nästa vecka…

…är det terminsavslutning på torsdag kl.15.00. Eleverna kommer som vanligt till skolan 8.30 och hämtas kl.14:00 för att sen komma tillbaka med er föräldrar. På tisdag morgon ska några elever få pröva på Thaiboxning.

Ha en riktigt trevlig helg!

Önskar personalen på Sanuk