Skip to content

Veckobrev 38 – Phuket

Veckobrev 38- Phuket

Harry Potter är en trevlig och spännande prick. Eleverna har jobbat hårt med att skapa miljöer av kartong, karaktärerna av saltlera och texten på engelska. Föräldrarna fick en härlig presentation på storsamlingen. Alla fick dessutom en varsin bit lera för att kunna skapa en egen Harry Potter. Här var skaparandan stor…Dock var det en av eleverna som skapade den bästa Harry Potter figuren enligt domarna.

Åk 1-9

Kropp och knopp har vi arbetat med denna vecka. Kropparna har blivit avritade och skelett har ritats i. Vi fick tejpa ihop många A4 papper för att kunna rita av våra kroppar.Tänk att det hårda vi känner när vi känner på armarna är ben. Nu kvarstår bara muskler och leder för att vi ska vara nöjda. Vi vill ju gärna veta vad som behövs för att vi ska kunna röra på oss. Eleverna jobbar verkligen med liv och lust.

Knoppens reptilhjärna var det första vi lärde oss. Tänk vad den kan vara bra om vi skulle behöva fly eller försvara oss. Nu ska vi fortsätta med resten av hjärnan för att se hur den fungerar.

Nästa vecka

Idrott

Vi har idrott på skolan både tisdag och torsdag.

Kom ihåg idrottskläder,handdduk,solkräm och vattenflaska.

 

Ha en riktigt härlig helg!

Önskar personalen på Sanuk