Skip to content

Veckobrev 35-Phuket

Veckobrev 35 – Phuket

Vi är inne på andra veckan och tiden går så fort. RAR är alltid aktuell hos oss och på storsamlingen fick föräldrarna prova på fyra hörn. Vi läste upp en fråga och man fick fyra alternativ som svar. Här gällde det att verkligen känna efter vad man tyckte. Frågan ställdes naturligtvis varför man tyckte som man tyckte och visst kan det vara klurigt att veta vad man vill ibland.Det är viktigt att respektera sig själv och stå för det man tycker och det blir vi bättre och bättre på. Föräldrarna bidrog till en del kloka tankar som vi tar till oss.

Åk 1-9

Val i Sverige och val hos oss på skolan i Thailand. Två partier har skapats under veckan. Vad är viktigt för oss? Vad är viktigt för våra väljare? Kan vi stå för alla våra löften? Är vi trovärdiga? Många kloka tankar har bollats fram och tillbaka. Det är inte helt enkelt att veta hur man skapar ett parti.Det finns alltid lite att finslipa kvar men nu har vi namn, löften och nöstan våra loggor klara. Nu gäller det att bygga valbås, skapa affischer och se till att det finns valblanketter till på torsdag.

Tänk att på nästa fredag vet vi vilket av våra partier som vann…

Nästa vecka

Idrott

På torsdag åker vi och simtränar mellan 13.00-14.00. Barnen hämtas vid poolen kl. 14.00. Kom ihåg badkläder, handdduk, solkräm och vattenflaska.

 

Ha en riktigt härlig helg!

Önskar personalen på Sanuk