Skip to content

Hua Hins första säsong över

Nu har Sanuk i Hua Hin passerat sin första säsong på denna underbara och populära turistort. Säsongen har varit väldigt lyckad och gensvaret vi har fått från våra skolfamiljer har varit genomgående positivt vilket gläder och stärker oss oerhört inför framtiden.

Inför kommande säsonger har vi därför valt att fortsätta vår satsning och finnas kvar som ett långsiktigt och kvalitativt skolalternativ för alla de skandinaviska barnfamiljer som vill besöka och bo i Hua Hin under en period. Som en extra stor satsning från vår sida byter vi dessutom skollokal. Det nya skolhuset ligger väldigt lätt tillgängligt från huvudvägen men samtidigt väl utanför trafikerade områden och består av underbart stora och ljusa lokaler. Den stora lummiga trädgården är dessutom inbjudande för lek och aktivitet och stranden ligger endast en kort promenad bort som ett roligt utflyktsmål eller för en gymnastiklektion.

Vi ser extremt mycket fram emot kommande säsong och hälsar redan nu alla de som anmält sig för säsongen 13/14 varmt välkomna till oss på Sanuk.

Se även bilder från skolan i vårt galleri.