Skip to content

Veckobrev – 22 Koh Lanta

Veckobrev 22 – Koh Lanta

Det råder en lugn stämning över Sanuk. Lite dyster men samtidigt fylld av tacksamhet och lycka. Vi har alla träffat många nya vänner och kompisar. En del kommer vi att träffa igen andra kanske aldrig mer. Vi fylls av tacksamhet till alla dessa personer som vi mött under året och som tillsammans har gjort detta till ett år att minnas och vara stolt över.  Detta är läsårets sista veckobrev, för nu tar vi alla ett välförtjänt sommarlov. De flesta av våra elever kommer att åka till Bangkok för att där bege sig till Sverige, men vi har några som ska fortsätta sin resa ut i världen, spännande!

Kom ihåg
Skolan har nu sommarstängt, men undrar ni något kan ni maila skolkoordinator eller rektor. Höstterminens första skoldag kommer att vara måndag den 26 augusti. Personal kommer att finnas på plats i Thailand ifrån den 19 augusti.

Avtackningar
På onsdag och torsdag morgon har vi haft avtackningar av våra underbara elever. Det har varit känsloladdade avtackningar och det har ibland varit svårt att hålla tillbaka tårarna. Eleverna har fått sina Thailandsböcker, som de ska vara mycket stolta över. Vilket arbete alla lagt ner. Thailandsboken rymmer många minnen och bilder på kompisar och vänner ifrån det gångna året. En bok att med stolthet visa upp hemma.

Avslutningen
Föräldrar bjöds på svenska sommarvisor och ”cup song” till Job 2 do. Det trummades även till en svensk/afrikansk låt. Vilket gäng, ni är fantastiska! Efter morgonavslutningen städades det och fixades på skolan. Efter lunch förberedde grupperna det sista, 1-3:an hade bakat och 4-6:an hade dukat och gjort fint. Elever och personal hade en mysig egen avslutning med hemlisquiz och mys.

Glöm inte att kika in under Bilder > Koh Lanta > Album 2012/2013 på alla härliga bilder från vår verksamhet. Gå även in på vår facebooksida och gilla våra inlägg.

Tack alla för i år! Ha ett underbart och välförtjänt sommarlov!

Hälsningar Personalen på Sanuk