På tisdagens idrottslektion körde vi 36-leken med uppdrag som var pulshöjande, tränade thaispråk och lite annat.

Exempel på uppdrag var att hoppa på ett ben och samtidigt räkna på thai och ett annat att hitta på en dikt med rim som passade för dagen. En dikt löd: Ivars keps är gul och vi har jätte-, jättekul. Mycket roligt och lyckat! Sista uppdraget var att sjunga Sanuk-sången och sen hoppa i poolen. 

På torsdagens idrottslektion gick Sanuk-OS av stapeln. Lektionen var planerad av en av våra elever som även visade alla 5 grenar. Grenarna var Kokosnötsstötning, Bambustavskastning, Jämfota längdhopp, 60 meter och Stafett. Det blev mycket lyckat och alla hade roligt och gjorde sitt yttersta trots värmen. Efteråt var det skönt med ett dopp i poolen.

Veckans thaitema har bestått av tempel. Vi har återigen lyssnat på sagan om hur Siddharta blev Buddha och på onsdagen besökte vi templet i Huay Yang. Där blev vi välsignade av en munk och vi lämnade gåvor i form av fina blommor med pengar i. Vi fick också sätta bladguld på munkstatyer. 

I veckan har vi även repeterat var RAR står för och vad det betyder i elevernas vardag. Alla elever har som vanligt fortsatt att arbeta flitigt med sitt skolarbete. 

På storsamlingen bjöd några elever på en fantastisk show med poijor. Efteråt fick föräldrarna prova på och det var nog svårare än många av dem trodde att det skulle vara. 

Vi tackar nu av ytterligare fyra elever, tack för den här tiden!

Pop Kan mai!