Skip to content

Veckobrev v. 5 – Huay Yang

Den här veckan har thaitemat på skolan varit frukt, där vi fått smaka på frukter typiska för Thailand. Några av frukterna fick tummen upp, medan andra inte riktigt föll alla i smaken.

 Vi har börjat lära oss de thailändska namnen på några av de vanligaste frukterna och fortsatt räkna, lära oss veckodagar och färger.

På idrotten har eleverna sprungit stafett, simtränat och spelat spökboll. Efter idrotten har det varit skönt att bada i poolen.  

På veckans RAR arbetade vi med Respekt för mig själv. Eleverna fick en rad påståenden att ta ställning till och sedan försöka motivera hur de tänkte, vilket var lite klurigt.

På storsamlingen fick föräldrarna ta del av munkarnas besök på skolan förra veckan. Varje årskurs förmedlade vad de hade diskuterat och sen fick alla fundera på vad man skulle välja om man bara fick äga 3 saker. Både insiktsfulla och fantasifulla svar fick vi.

I klassrummen är det fullt fokus på skolarbete varvat med rastaktiviteter som pingis, fotboll, schack, sällskapsspel och  kortspel.

Även denna vecka har vi tackat av två elever och vi tackar för deras tid här hos oss på Sanuk. 

Pop kan mai!