Skip to content

Veckobrev 13 – Hua Hin

Veckobrev 13 – Hua Hin

Hua Hin är golfens mecka! Vad passar bättre än golf som thaitema? Sagt och gjort, vi åkte till NLP Golf School och fick en timmes undervisning i grundläggande golfkunskaper. Vi fick rulla boll, kasta boll, putta och chippa. Vi fick träna på att greppa klubban rätt och hur vi skulle stå med våra fötter och vår kropp. Det var upplagt på ett pedagogiskt, lekfullt och roligt sätt.

Den här veckan har vi haft idrott på stranden. Vi spelade catch the flag och barnen och de vuxna kämpade och samarbetade på ett härligt sätt. Lektionen avslutades naturligtvis med ett härligt och avsvalkande dopp i havet.

Alla elever har påskpysslat. Ett inspirerande pysselbord har varit uppdukat under veckan och det har skapats härliga påskalster.

På storsamlingen hade vi avtackning för flera elever och vuxna. Några elever introducerade också en ny lek, mördare och detektiv som vi lekte tillsammans. Det är kul när eleverna tar egna initiativ och håller i övningar.

 

Förskola/Förskoleklass

Den här veckan har vi arbetat mycket med våra thaiböcker. Vi har skrivit om ”Min tid i Thailand” och många härliga minnen och upplevelser blir det. Annars har den mesta tiden ägnats åt påskpyssel. Barnen älskar verkligen att skapa och pyssla. Roligt att se deras kreativitet och engagemang.

 

Skola

Arbetet med sin egen planering har pågått intensivt under veckan. Många ämnesområden blir det i klassrummet. Det är geometri och triangelsumman, algebra, procent och uppskattning av massa. Vattnets egenskaper, asagudarna och hösten. Engelska och spanska texter, ord och uttryck. Det är ng-ljudet, skriva meningar med stor bokstav och punkt, miljöbeskrivningar och en massa läsning i olika former. En härlig blandning av kunskapsinhämtning!

 

Tack för ytterligare en kanonvecka!

Pedagogerna på Sanuk