Skip to content

Veckobrev 51-Hua Hin

Veckobrev 51 – Hua Hin

Barnen har denna vecka julpysslat. Det blev fina julbokmärken. Med hjälp av pärlplattor gjordes det stjärnor, polkagriskäppar och hjärtan att hänga i granen. Vilka kreativa elever vi har!

Massagen denna vecka blev naturligtvis en julsaga. Vi har tittat på julkalendern och både stora och små sitter som fastklistrade och följer med spänning vad som ska hända.

Vi har tränat på en norsk julsång inför skolavslutningen. Det var inte mer än rättvist då våra norska barn har fått träna på de svenska luciasångerna i veckor.

På idrotten i veckan blev det endast promenad fram och tillbaka till stranden eftersom det var alldeles för högt vatten. Det blev stationsträning på skolan istället och bad i poolen. På torsdagens idrott dansade vi till Gangnam Style och Cotton Eye You.

Förskolebarnen har lekt Kims lek och djurparken har varit rolig även den här veckan. Skolbarnen har arbetat intensivt för att avsluta höstterminens arbete. Fantastiskt bra jobbat!

På torsdagskvällen hade vi julavslutning tillsammans barn och föräldrar. Vi fikade upp alla pepparkakor som vi bakade förra veckan. Vi dansade runt granen och sjung den norska julsången tillsammans. Det var en härlig avslutning på de veckor som skolan varit öppen. Vi tackar för ett gott samarbete med familjerna och för roliga och lärorika veckor tillsammans. Vi önskar alla ett härligt jullov och ser med glädje fram emot nästa termin! Vi ses igen den 7:e januari klockan 8.30.

Glöm inte att kika in under Bilder > Hua Hin > Album 2012/2013 på alla härliga bilder från vår verksamhet.

God Jul & Gott Nytt År!

Önskar personalen på Sanuk