Visningar

Koh Lanta

Är du nyfiken på hur vi ser ut och fungerar? Vi tar emot besök och har information om hela vår verksamhet varje onsdag med start klockan 9:00. För att besöket ska bli bra både för dig och den pågående verksamheten ber vi dig att i förväg maila till rektor på lola.holmstedt@svenskaskolanthailand.se och meddela att du önskar komma. 

Huay Yang & Hua Hin

Är du nyfiken på hur vi ser ut och fungerar?  Vi tar emot besök och har information om hela vår verksamhet varje onsdag. Visningen i Hua Hin börjar kl 9:00 och i Huay Yang börjar den kl 14:00. För att besöket ska bli bra både för dig och den pågående verksamheten ber vi dig att i förväg maila till rektor monica.fernqvist@svenskaskolanthailand.se och meddela att du önskar komma.

Phuket

Är du nyfiken på hur vi ser ut och fungerar? Vi tar emot besök och har information om hela vår verksamhet varje onsdag med start klockan 9:00. För att besöket ska bli bra både för dig och den pågående verksamheten ber vi dig att i förväg maila till rektor på petra.addenback@svenskaskolanthailand.se och meddela att du önskar komma.