Veckobrev 2 – Phuket

Vad roligt att vi äntligen är igång igen. Vi vill börja med att hälsa både nya och ”gamla” föräldrar, elever och förskolebarn hjärtligt välkomna till skolan. Vårterminen började lite lugnt, med en tredagarsvecka. Vi har dock hunnit med en hel del under dessa dagar. Helt naturligt genomsyras just nu verksamheten med att lära känna varandra och bli bekant med, pedagoger, klasskamrater, rutiner och lokaler.

Fsk- Åk. 3

Under perioden v.2- v.8 är Anita med förskolebarnen och Beatrice är mentor för eleverna i åk 1-3. I klassrummet har vi gjort bokmärken, kod- smycke till ryggsäcken, namnskyltar och ett eget manga-porträtt av sig själv.

På idrotten har vi jobbat med samarbetsövningar och eleverna tyckte att det var roligt att ha många kamrater att samarbeta med.

Åk. 4-9

Eva-Marie är mentor för eleverna i åk 4-8 under perioden v 2-v.8. Vi har gjort namnskyltar till bord och lådor, och börjat arbeta med våra planeringar i de olika ämnena.

Nästa vecka:

Torsdag:  Vi ses kl 8:30 i parken vid stranden. Transport ordnar ni själva. Efter lektionens slut promenerar vi tillbaka till skolan. Alla nyinskrivna elever och förskolebarn ska ha sin SANUK-t-shirt på sig därför att vi ska fota dem. Fylld vattenflaska!

KOM IHÅG! Använd solkräm redan på morgonen innan skolstart. Ta med vattenflaska och bra idrottsskor!

Tack för en fin första skolvecka!

Önskar pedagogerna på Sanuk!