Veckobrev 14 – Phuket

Vilken fin vecka, eleverna har varit på en orienterings promenad i Kamala. De har fått visa sina favorit ställen för varandra i staden. Det var allt från motorcykelaffär till föräldrarnas arbetsplatser, cykelreparatören och massage ställen. Men det bästa av allt var att promenaden avslutades på ett cafè med nyttiga fruktdrinkar.

Vi tjuvstartade också med songkran, vilket är thailändskt nyår. Strax efter en presentation av Khao Lak och Eskilstuna i storsamlingen bröt vattenkriget ut. Föräldrarna hade inte en aning om vad som komma skulle när deras barn störtade ut under bästa fikastunden och sköt på dem med sina stora vattenpistoler.

 År 1-4

Vi har jobbat extra mycket med matematik denna vecka. Årskurs 4 har också fått ta en titt på vad värme är, det handlade om fysik. Eleverna fick  lära sig hur man gör ett experiment där man kan lita på resultatet.

I bild har man fått jobba med valfritt tema.

Under idrotten hade vi vattenkrig mot föräldrarna.

År 5-9

Vi har arbetat med bild hela veckan. Kreativiteten har verkligen flödat och vi märker ett flow då vi koncentrerar oss på enbart ett ämne. Veckan efter lovet är det engelska och svenska som ligger i fokus.

  Vecka 16

 Vi ses kl. 8.30.

Ha ett trevligt songkran och påsklov!

Önskar personalen på Sanuk