Veckobrev v.17 Kamala

Nu har det gått fyra hela veckor med hemundervisning, dessutom har vi haft ett välförtjänt påsklov. Under lovet har vi firat songkran (nyår) i Thailand. Det blev dock inte så blött som vi hade hoppats. Vi brukar överraska föräldrarna med lite vattenkrig på storsamligen, det blev inget av med det i år pga av viruset som härjar runt i hela världen.

Distansarbetet fortsätter och vi kan märka en stor skillnad på första veckan och nu. Nu vet alla hur man ska lägga in sina arbeten samt att det är viktigt med pauser emellanåt.

F-9 

I svenska läser och lyssnar ni på olika skönlitterära berättelser,använder oss av bokstavslandet och i matematiken håller vi på med matematiklandet och en del avrundra och repeterar med hjälp av studi. Tillagt är även olika svenska filmer så att vi kan höra språket och inta bara engelska eller thai som vi omringas av.

Tips 

Ni är flitiga och det är som sagt viktigt att ta paus nu och då för att rensa hjärnan. En del av er har egna pooler och kan svalka av er i dessa samt träna lite på olika rörelser i vattnet.

Förslag på fysiska aktiviteter kan vara:

 

Trevlig helg!

Önskar personalen på Sanuk