Veckobrev 21 – Phuket

Den här veckan tackade vi av en elev i åk 1. Ännu en gång sorgligt att säga hejdå till en kamrat som vi har varit tillsammans med ett tag. På storsamlingen hade vi också en presentation om Gustav Vasa samt om Vasaskeppet. Det var väldigt intressant.

Naturligtvis kom vi ihåg morsdag och tillverkade vackra kort till våra mödrar.

Åk 1- 4                                                                                 

Nu är det inte många dagar kvar, sommarlovet är så nära. Vi avslutar alla våra projekt samt börjar städa i våra lådor så att allting är klart innan vi går på lov.

På idrotten, som vi hade i parken, testade vi träningsmaskinerna. Lek och skattjakt som avslutning var väldigt kul.  En kall fruktsmoothie smakade utmärkt efter detta idrottspass.

Åk 5-9

Vi är inne på vår NO/SO vecka och det handlar om många intressanta ämnen.  Ett av dem är hur plast påverkar miljön. Detta är extra intressant för oss då många är med och jobbar för Trash hero. Trash hero plockar skräp på våra stränder på helgerna och det är en aktivitet vi gärna deltar i.

Det regnar väldigt mycket på Phuket nu så det blir en del studier på rasterna också. Oftast blir det grupparbete som gynnar många.

Vecka 22

Tisdag   – Klassresa till Khao Lak på måndag kl. 8.45 och vi kommer tillbaka på tisdag eftermiddag.

Torsdag –  Sommaravslutning på eftermiddagen.

Kom ihåg att smörja in era barn ordentligt med solkräm.

Ha en trevlig helg!

Önskar personalen på Sanuk