ARKIV HUAY YANG – MARS 2011


Nu är det snart slut för den här terminen.


Vi ses igen ….Frukt är livet!Minichampo…Surt men gott.Haj på daj du! Entré till skolan… Rastaktivitet!Ännu mer rastlek!  Övning ger färdighet!Hämtning av barn á la thaistyle.Fika är gott!AvslutningsfikaMumsiga kanelbullar väntar på att bli uppätna…snart!Madame Kathrine visar upp sina snygga sångskyltar.I am drinking coca-cola in the bar… Solosång…intet öga var torrt!Stolta föräldrar förevigar stunden!Kören. Pirrigt men glatt inför dagens show.The best cheif ever….Inbjudan överlämnas av vår coola agent 003.På väg med nalle-present till vår duktiga “kocka”.Upptäckarglädje på stranden.Även små valpar är på upptäcksfärd!Kortspel på rasten är kul! Vi målar gipsfigurer. Här krävs det att man har tungan rätt i munnnen.Jag är rätt nöjd och kul är det också.Hajmat!Akvariet Waghor Pratchuap Khiri KhanYippieeee!SjöhästarHavssköldpaddaRevhaj har många sett vid korallreven i Siamviken.
Sjöstjärnor


 -Ramla inte i nu brosan!SköldpaddaHela gänget samlat!Här kan vi studera fiskarna 3D….Det finns mycket man kan upptäcka i havets djup.Vi var inte ensamna..även munkar gillar studiebesök!Leopardhajen är vanligt förekommande runt thailands kuster. Snacka om tunnelseende!
Vacker havsanemon! 
Havets gifigast…Stenfisken!MuränaTittut!En lekstund är alltid välkommet! Tre dykare!Det är skönt att vila!Vi hade roligt i bussen!I Ao Mano mötte regnet och fler munkar!Lunchdags under tak allt medan regnet öste ner.Det är gott med mat!…och som vanligt var tallrikarna rensade.Standpromenad vid bukten Ao Manao.Lunchdags för glasögonaporna. Tamarind stod på menyn.
Nöjda och trötta åkte vi tillbaka till skolan.Vissa dagar går munkarna på stranden utanför skolan….…andra badar skollediga thaibarn.DevilstickNumer en populär rastaktivitet.Tack Camilla och Johan för devilsticken som vi fick!Övning ger färdighet!
Idrott på stranden.KramkullTunnelkull
Gör mig fri! Värderingsövning: poolbad eller havsbad?PizzagängetUppvisning i pojstavsjonglering Bildlektione har just startat. Undrar vad hon ska rita?Vi har pratat om vad hur man säger olika frukter på thai. Vi ritar dengmo, gluay och sapparot (vattenmelon, banan och ananas)Vi använder oljepastellkritor….….klipper ut…….och lackar frukterna blanka med hjälp av lim.