Sök lärarjobb

Läsåret 2018/2019

Du som är en äventyrslysten, utbildad och erfaren pedagog som vill jobba på Koh Lanta, i Phuket, Huay Yang eller i Hua Hin säsongen 18/19 är varmt välkommen att mejla oss ditt personliga brev samt CV. Vi tar emot ansökningar löpande fram t.om 28 februari 2018. Du är varmt välkommen in med en ansökan även efter det datumet då med fokus på skolåret 19/20 som vi tar emot löpande under året.

Mejla din ansökan till ansokningar@svenskaskolanthailand.se

Arbeta som lärare hos oss: Vi söker behöriga grundskollärare i språk (gärna spanska), Sv/So eller Ma/No och ser gärna att du har erfarenhet/kompetens inom praktiska och/eller estetiska ämnen. Erfarenhet är viktigt för oss och vi ser därför att du har minst 5 års yrkeserfarenhet. Att ha jobbat med åldersintegrerade elevgrupper är en fördel, har du specialpedagogik i din utbildning är detta ett plus. För långtidstjänst är det bra att ha arbetat med Storyline eller tematiskt arbetssätt.

Arbeta som förskollärare hos oss: Vi söker behöriga förskollärare med minst 5 års erfarenhet som ser en utmaning i att ta hand om barn från 3 upp till 6 år i barnklubb och förskola.

Anställningstiden varierar från del av läsår till helt läsår. Skriv i din ansökan vilken tidsperiod du vill arbeta och om du har ett önskemål om en speciell ort.

 

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!